ذخاير سنگ شيشه بهمئي به تاراج مي رود

ذخاير سنگ شيشه بهمئي به تاراج مي رود

رئيس اداراه صنعت معدن و تجارت بهمئي:
وي با اشاره به قول آقاي دكتر شاه پسندي پيمانكار و مدير پروژه صادرات سيليستين بهمئي گفت: اين معدن توسط اين آقا از كشور خارج مي شود و مشخص نيست پول آن به جيب چه كساني مي رود و پول آن هركجا مي رود ريالي به منطقه بهمئي تا بحال نرسيده است

عصردنا: رئيس اداره صنعت معدن وتجارت شهرستان بهمئي از به تاراج رفتن معدن سيليستين (سنگ شیشه)اين شهرستان ابراز نارضايتي كرد.

جهانبخش چامي در گفت و شنود اختصاصي با پايگاه اطلاع رساني"عصردنا" گفت: متاسفانه ذخاير اين معدن بزرگ توسط شخصي خارج از استان به اسم آقاي دكتر شاه پسندي  از كشور خارج مي شود و هيچگونه عوايدي براي شهرستان بهمئي تا كنون در پي نداشته است.

وي با ابراز نگراني از واگذراي اين معدن گفت:سنگ سيليستين اين معدن كه داراي خلوص بالايي است در گذشته به كشور آلمان صادر مي شد اما بعد از تحريمها هم اكنون به كشور چين صادر مي شود.

رئيس اداراه صنعت و معدن شهرستان بهمئي افزود:من در رابطه با اين موضوع به فرماندار قبلي اعتراض كردم و به شدت با خام فروشي آن مخالف بودم و مراتب اعتراض خود را به فرماندار فعلي نيز رساندم.

چامي با بيان اينكه گفته مي شود در زمان سفر مقام معظم رهبري به استان مبلغ يكصد و پنجاه ميليون تومان براي راه اندازي كارخانه فرآوري و عيارسنجني اين معدن بودجه تعيين شد افزود: در گذشته توسط بنياد مستضعفان در روستاي دوپرنظري سوله ها و اتاقهايي براي ايجاد كارخانه ساخنه شد اما بعدها به دست فراموشي سپرده شد و مشخص نيست آن پول كجا رفته است.

اين مقام مسئول در ادامه گفت:ذخاير سنگ سيليستين در اين شهرستان بسيار زياد است كه از بهمئي شروع و تا شهرستان باغملك به طول 120 كيلومتر ذخاير شناسايي شده ادامه دارد و مهمترين ذخاير شناسايي شده را در پنج نقطه به نامهاي دشت آهو-كارند-دوپرنظري-پشت گچ- گودبن- و قبر قيصر عنوان كرد كه با اين حساب احداث كارخانه در اين مكان كاملاً توجيه پذير است.

وي با اشاره به قول آقاي دكتر شاه پسندي پيمانكار  و  مدير پروژه صادرات سيليستين بهمئي گفت: اين معدن توسط اين آقا از كشور خارج مي شود و مشخص نيست پول آن به جيب چه كساني مي رود و پول آن هركجا مي رود ريالي به منطقه بهمئي تا بحال نرسيده است.

چامي گفت: آقاي دكتر شاه پسندي قول داده بود كارخانه فرآوري آن را در بهمئي احداث كند به گونه اي كه سوله ها و اتاقهايي كه قبلاً توسط بنياد مستضعفان ساخته شده بود به وي تعلق گيرد و دو ميليارد ديگر هم از صندوق توسعه ملي براي احداث اين كارخانه به ايشان وام بدهند اما من معتقدم ايشان دروغ مي گويد و هيچوقت كارخانه اي در اين شهرستان احداث نخواهد كرد چراكه همين خام فروشي كاملاً به سود اوست.

باتوجه مطالب ذكر شده سوالات زير در ذهن متبادر مشود كه :

1-فروش وتجارت این معدن خدادادی چه سودومنفعتی برای شهرستان بهمئی واستان مادارد؟

2-به چه دلیل کارخانه سنگ سیلیستن بهمئی راه اندازی نمی شودتابرای جوانان بیکار این شهرستان فقیر،اشتغال زایی ایجادشود؟

3-پیمانکاراین معدن باچه کسی وچگونه قراردادبسته است؟

4- چرا ازفروش این سنگ شیشه چیزی برای عمران وآبادی شهرلیکک مصرف نمی شود؟




|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : علی دانایی نیکو
تاریخ : یک شنبه 30 فروردين 1394
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: